Beauty Business Tips

Beauty Business voor ambitieuze ondernemers

Heb jij een beautybusiness en komt het vaak voor dat je uitgeput na werk bent en je daardoor geen energie hebt om aan je doelen te werken? Of struggle je met je financiën en kun je daarin wel wat tips gebruiken? Ik geef jou tools die jou helpen om het makkelijker voor jezelf te maken.

Koop hier mijn E-book met daarin 7 praktische stappen voor meer structuur in je beautybusiness en nog extra inside secrets die jou helpen om dit te realiseren.

Beauty Business Tips

Beauty Business voor ambitieuze ondernemers

Heb jij een beautybusiness en komt het vaak voor dat je uitgeput na werk bent en daardoor geen zin meer hebt om met je partner, administratie, doelen of sporten bezig te zijn? Of struggle je met je financiën en kun je daarin wel wat tips gebruiken?

Koop dan hier mijn E-book met daarin 7 praktische stappen voor meer structuur in je beautybusiness die jou helpen om dit te realiseren.

Mindset Makeover
voor Beauty Bosses

Ik ben Zafanja Ellensburg, eigenaar van Bloss Brows en ik ben sinds 2019 ondernemer. Ondanks dat ik werk in de beautybranche, heb ik eigenlijk een mediamanagement achtergrond. Ik heb namelijk Media en Entertainment Management gestudeerd en mijn Bachelor of Arts gehaald in 2018. Ik heb daarnaast gewerkt bij verschillende media-omroepen en als laatste bij NPO FunX waar ik in 2021 afscheid heb genomen om me volledig te richten op Bloss Brows. Mijn management kant komt dan ook goed van pas binnen mijn business en pas ik vaak toe, ook in het E-book.

Mindset Makeover
voor Beauty Bosses

Ik ben Zafanja Ellensburg, de eigenaar van Bloss Brows en ik ben sinds 2019 ondernemer. Ondanks dat ik werk in de beautybranche, heb ik eigenlijk een mediamanagement achtergrond. Mijn management kant komt dan ook goed van pas binnen mijn business en pas ik vaak toe, ook in het E-book.

Heb jij het gevoel dat…

  • Je vaak de balans tussen privé en werk kwijt bent? Je werkt bijvoorbeeld te veel waardoor je geen tijd meer over hebt voor andere dingen.
  • Je hoopt dat het allemaal lukt in je bedrijf, maar je weet niet zeker hoe en wat. Je bent goed in je vak, maar je doelen op korte en/of lange termijn halen lukt vaak niet door tijd- en/of geldtekort?
  • Je het lastig vindt om de negatieve stemmetjes in je hoofd uit te zetten. Waardoor je vaak in je hoofd zit en weinig tot geen actie onderneemt?
  • Je wil een mooie vakantie of nieuwe meubels voor je salon. Maar het lukt je toch telkens niet om voldoende te sparen, omdat je het geld weer voor andere dingen gebruikt?

Heb jij het gevoel dat…

Je struggled in werk-privé balans?

Je vaak de balans tussen privé en werk kwijt bent? Je werkt bijvoorbeeld te veel waardoor je geen tijd meer over hebt voor andere dingen.

Je doelen lastiger te behalen zijn?

Je hoopt dat het allemaal lukt in je bedrijf, maar je weet niet zeker hoe en wat. Je bent goed in je vak, maar je doelen op korte en/of lange termijn halen lukt vaak niet door tijd- en/of geldtekort?

Je vast zit in zelftwijfel?

Je het lastig vindt om de negatieve stemmetjes in je hoofd uit te zetten. Waardoor je vaak in je hoofd zit en weinig tot geen actie onderneemt?

Je veel financiële uitdagingen hebt?  

Je wil een mooie vakantie of nieuwe meubels voor je salon. Maar het lukt je toch telkens niet om voldoende te sparen, omdat je het geld weer voor andere dingen gebruikt?

Succesvol ondernemen met Beauty & Balance

Naast wenkbrauwen, heb ik me de afgelopen jaren veel beziggehouden met mental health en daar heb ik ook verschillende soorten coaching in gehad. Ik merkte namelijk al vrij snel dat je mindset en doelen ijzersterk moeten zijn als je een goed draaiend bedrijf wil hebben. Daarnaast ben ik veel in gesprek gegaan met andere beautyondernemers en ik ontdekte vrij snel dat velen vaak opgebrand zijn na werk en daardoor geen kracht en/of zin hebben om met hun gezin, administratie, partner of sporten bezig te zijn.

Herkenbaar? Voor veel beautyondernemers helaas wel en daarom heb ik dit E-book gemaakt, om jou te helpen meer grip te krijgen in je business en privéleven en te kunnen thriven met je business. Want geloof me, het kan beiden! Ik vind dat vrouwen elkaar meer mogen supporten en moeten stoppen met het Queen-B syndroom (wat dit is, leg ik uit in het E-book ;). Ps. Ook als je niet van lezen houdt is dit E-book geschikt. Door de opdrachten kun je namelijk alles direct in de praktijk brengen.

Succesvol ondernemen met Beauty & Balance

Mijn doel is om je te motiveren, ik vind dat vrouwen elkaar namelijk meer mogen supporten en moeten stoppen met het Queen-B syndroom (wat dit is, leg ik uit in het E-book ;). Ps. Ook als je niet van lezen houdt is dit E-book geschikt. Door de opdrachten kun je namelijk alles direct in de praktijk brengen.

Plan een afspraak in

De magie ervaren van Bloss Brows? Of je kennis naar een hoger niveau tillen met de Brow & Business Academy?
Plan vandaag nog je behandeling of training in!

Zomerhofstraat 71, 3034RP Rotterdam

Bloss Brows

Academy

Beauty Business E-book

Over ons

Klantenservice

Algemene voorwaarden

Privacyverklaring

Contact

hello@blossbrows.nl

+31 06 34602560

Socials

Copyright © 2023 Bloss Brows.
Webdesign by Dynamix Studio