Lashes

Lash lift

Tijdens de behandeling worden allereerst lash lift lotions gebruikt om je wimpers te krullen en te liften. Vervolgens worden je wimpers geverfd en gevoed met een keratine serum. Als laatste is het optioneel om je wimpers na de wimperlift een vitamine boost te geven. Hiermee worden ze sterker en groeien ze beter. Het resultaat van deze behandeling is 6 tot 8 weken zichtbaar. 

“Because every eye deserves to be as beautiful as art”

Veel gestelde vragen

Is een lash lift schadelijk voor mijn wimpers?

Indien de lash lift goed wordt uitgevoerd, is de behandeling niet schadelijk voor je wimpers. Bij Bloss Brows wordt de behandeling op een goede manier uitgevoerd, dat betekent dat de liftinglotions volgens een correcte manier worden aangebracht en niet te lang intrekken en je wimpers na de behandeling altijd behandeld worden met een keratineserum of een vitamineboost. 

Ik kan niet tegen wimperextensions, is een lash lift dan wel geschikt voor mij?

Ja. Met wimperextensions wordt er vaak een lijm gebruikt waar mensen allergisch voor zijn. Met een lash lift worden hele andere producten gebruikt. 

Kan ik een wimperserum gebruiken in combinatie met een lash lift?

Nee. Een wimperserum waar hormonen en groeipeptiden in zitten zorgen voor een enorme wimpergroei, wat ervoor kan zorgen dat je wimpers te snel uitgroeien en het resultaat van de wimperlift dus snel weggaat. Je mag je wimpers wel verzorgen met een serum waar geen groeipeptiden en hormonen inzitten, met een verzorgende olie kun je je wimpers ook verzorgen. 

Mijn wimpers zijn erg beschadigd, kan ik toch een lash lift behandeling boeken?

Met erg beschadigde wimpers, bijvoorbeeld door wimperextensions of een wimperkruller, wordt aangeraden om je wimpers eerst rust te geven en te behandelen met een wimperserum. Op deze manier groeien je wimpers weer goed en sterk terug.

Plan een afspraak in

De magie ervaren van Bloss Brows? Of je kennis naar een hoger niveau tillen met de Brow & Business Academy?
Plan vandaag nog je behandeling of training in!

Zomerhofstraat 71, 3034RP Rotterdam

Bloss Brows

Academy

Beauty Business E-book

Over ons

Klantenservice

Algemene voorwaarden

Privacyverklaring

Contact

hello@blossbrows.nl

+31 06 34602560

Socials

Copyright © 2023 Bloss Brows.
Webdesign by Dynamix Studio