Behind Bloss Brows

Hoi, ik ben Zafanja, de oprichter, specialist en trainer van Bloss Brows. Van oorsprong kom ik uit de mediabranche en heb ik Media en Entertainment Management gestudeerd. Na mijn studie besloot ik me op het gebied van beauty en wenkbrauwen te ontwikkelen, waar mijn passie altijd al lag. Met mijn achtergrond in de media en mijn obsessie voor wenkbrauwen sinds mijn 14e, heb ik in de afgelopen 4 jaar veel ervaring opgedaan in het wenkbrauwenvak.

Ik heb bij verschillende mediabedrijven gewerkt, waaronder FunX, maar heb in 2021 afscheid genomen om me volledig te richten op Bloss Brows. Sinds dit jaar mijn eigen salonstudio in het centrum van Rotterdam. Hier werk ik alleen, waardoor ik persoonlijke 1-op-1 aandacht kan bieden. Daarnaast heb ik internationale ervaring opgedaan tijdens een halfjaar reizen met Bloss Brows op Curaçao. Mijn specialisatie omvat diverse wenkbrauwstylingtechnieken, zoals henna brows, brow lamination, hybrid brows, epileren met touw en wax, en permanente make-up (powderbrows). Ik geloof dat je met passie altijd kunt starten met iets nieuws, ongeacht je achtergrond. Laten we jouw wenkbrauwen samen transformeren en ik kijk ernaar uit om mijn kennis met je te delen. Ben je klaar? Let’s go!

Over Bloss Brows

Hi there! Ik ben Zafanja, oprichter, specialist en trainer van Bloss Brows. Van oorsprong kom ik uit de mediabranche en heb ik Media en Entertainment Management gestudeerd. Na mijn studie besloot ik me op het gebied van beauty en wenkbrauwen te ontwikkelen, waar ik altijd al gelukkig van werd. De afgelopen 4 jaar heb ik veel ervaring opgedaan in de wereld van wenkbrauw- en wimperstyling.

Ik heb bij verschillende media omroepen gewerkt, waaronder FunX, en heb in 2021 afscheid genomen om me volledig te richten op Bloss Brows. Sinds 2023 heb ik mijn eigen salon in Rotterdam. 

Mijn specialisatie omvat diverse wenkbrauwstylingtechnieken zoals henna brows, brow lamination, hybrid brows, epileren met touw en wax en permanente make-up (powder brows). Daarnaast ligt mijn specialisatie ook in lash lifting.

Om mijn kennis in de wenkbrauw- en wimperstyling wereld verder uit te breiden heb ik internationale ervaring opgedaan. Zo heb ik in 2023 een halfjaar gewoond op  Curaçao waar ik tijdelijk een Bloss Brows salon heb gehuurd. Daarnaast heb ik internationale trainingen gevolgd en brow events bijgewoond.

Benieuwd waar je mijn werk nog meer kunt terugvinden? 

 

  • Open Rotterdam
  • FunX
  • Cosmopolitan
  • Glamour 

Ik geloof er heilig in dat je je dromen altijd moet volgen. Ongeacht je werkervaring, huidskleur, (bi-culturele) achtergrond en meer. Ik wil je inspireren en je in je kracht zetten. Laten we jouw wenkbrauwen samen transformeren en ik kijk ernaar uit om mijn kennis met je te delen.

Ready to create and enjoy art? Let’s go!“Brows are not just a part of your face, they’re a part of your personality. Let me help you express yourself.”

Mijn passie & Visie

Met mijn passie voor wenkbrauwen en mijn uitgebreide kennis van verschillende technieken, streef ik ernaar om mijn klanten een unieke ervaring te bieden. Ik ben gepassioneerd over het creëren van wenkbrauwen die perfect passen bij iemands gezichtsvorm en persoonlijkheid. Mijn doel is om niet alleen mooie wenkbrauwen te creëren, maar ook om een gevoel van zelfvertrouwen en eigenwaarde te geven aan mijn klanten. Ik werk nauw samen met elke klant, luister naar hun wensen en gebruik mijn expertise om hen te voorzien van prachtig gestylde wenkbrauwen die hun natuurlijke schoonheid accentueren.

Kortom, mijn passie en visie draaien om het transformeren van wenkbrauwen en het laten stralen van mijn klanten. Ik kijk ernaar uit om ook jou te helpen ontdekken hoe geweldige wenkbrauwen een wereld van verschil kunnen maken.

Jou in je kracht zetten

Met mijn uitgebreide kennis, wil ik jou een unieke ervaring bieden tijdens een behandeling of training. Ik wil jou in je kracht zetten, zelfvertrouwen geven, van jou een power person maken!

Het creëren van wenkbrauwen die perfect passen bij iemands gezichtsvorm en vooral persoonlijkheid is wat mij excited maakt. Ik zie wat de juiste wenkbrauwen doen met zelfvertrouwen en eigenwaarde. En dat is mijn grootste doel! Ik luister daarom goed naar je wensen en gebruik mijn expertise om je te voorzien van prachtig gecreëerde wenkbrauwen, op maat. Dit allemaal om natuurlijke schoonheid, vanbinnen en vanbuiten, te accentueren.   

Ik kijk ernaar uit om ook jou te helpen ontdekken hoe geweldige wenkbrauwen een wereld van verschil kunnen maken. 

Because we all deserve brows that wow, every time!Plan een afspraak in

De magie ervaren van Bloss Brows? Of je kennis naar een hoger niveau tillen met de Brow & Business Academy?
Plan vandaag nog je behandeling of training in!

Zomerhofstraat 71, 3034RP Rotterdam

Bloss Brows

Academy

Beauty Business E-book

Over ons

Klantenservice

Algemene voorwaarden

Privacyverklaring

Contact

hello@blossbrows.nl

+31 06 34602560

Socials

Copyright © 2023 Bloss Brows.
Webdesign by Dynamix Studio