PMU

Powder brows

De powder brows behandeling is een permanente make-up techniek waarmee kleine stippen in de huid worden gepigmenteerd. Dit gebeurt door middel van een naald, wat zorgt voor een mooi ombré effect van de wenkbrauwen. Het is geen tatoeage, omdat het in de bovenste huidlaag gezet wordt. Dit zorgt er ook voor dat de wenkbrauwen natuurlijk helen. Het resultaat blijft tussen de 1,5 – 2 jaar zichtbaar. De behandeling is semi permanent en daarom kun je vooraf altijd kiezen voor een gratis intake gesprek. Tijdens de intake bespreken we of deze behandeling een match is voor je wensen.

Faux freckles en birthmarks

Tijdens deze behandeling wordt er door middel van een semi permanente make-up techniek sproetjes gezet op je gezicht. Je kunt voor meerdere sproetjes kiezen, maar je kunt bijvoorbeeld ook 1 stip laten zetten.

“PMU by Bloss Brows: My best decision ever!”

Veelgestelde vragen

Zijn mijn wenkbrauwen geschikt voor powder brows?

Powder brows is een semi-permantent make-up techniek die geschikt is voor ieder huidtype. Met deze techniek wordt het pigment op een subtiele manier aangebracht op de huid, waardoor je wenkbrauwen heel natuurlijk helen. Heb je van jezelf niet veel wenkbrauwhaar? Dan kan deze behandeling de juiste zijn. Anders dan microblading, krijg je met powder brows een natuurlijker effect.

Wanneer kan ik beter geen powder brows behandeling boeken?

De volgende punten zijn belangrijk om naar te kijken, voordat je een powder brows behandeling boekt:

• Als je borstvoeding geeft
• Als je zwanger bent
• Als je jonger dan 18 bent
• Als je bloedverdunners slikt
• Als je een lidocaïne of antibiotica allergie hebt
• Als je hemofilie hebt
• Als je littekenweefsel rondom je wenkbrauwen van korter dan een jaar geleden.
• Als je eczeem hebt rondom je wenkbrauwen
• Als je retinol of accutane hebt gebruikt in de afgelopen 6 maanden
• Als je aan de chemokuur zit of kanker hebt
• Als je hart- en vaatafwijking hebt
• Als je diabetes hebt

Twijfel je? Neem dan contact op met Bloss Brows voor advies. 

 

Hoe ziet de powderbrows behandeling eruit?

Allereerst gaan we je wensen en behoeften bespreken met betrekking tot jouw nieuwe wenkbrauwen, denk aan de kleur, de dikte en model. Je kunt hierin aangeven hoe je wil dat je wenkbrauwen eruit komen te zien. Op basis van jouw wensen en behoeften worden je wenkbrauwen schoongemaakt en voorgetekend, zodat je precies kunt zien hoe je wenkbrauwen eruitzien na de behandeling. Dit wordt gedaan met de browmapping techniek, zodat je symmetrische wenkbrauwen krijgt die passen bij jouw gezichtsvorm. Pas als jij een akkoord geeft op je getekende wenkbrauwen, dan gaan we beginnen met de behandeling. Je hebt dus altijd zelf invloed op hoe je wenkbrauwen eruit komen te zien. De pigmenten worden gemengd en de flinterdunne steriele naald wordt in de pmu-machine geïnstalleerd en dan start de behandeling. Je wenkbrauwen worden op eens subtiele manier gepigmenteerd in de huid wat zorgt voor een ombré effect. Direct na de behandeling krijg je nazorginstructies mee. Volg deze zo goed mogelijk op, zodat je helingsproces goed gaat. Alles bij elkaar duurt ongeveer 2,5-3 uurtjes. Tussendoor kun je altijd even wat eten of drinken.

Is de powder brows behandeling pijnlijk?

De powder brows behandeling is niet geheel pijnloos. Sommige klanten ervaren een wat vervelender gevoel dan anderen. Vaak vinden klanten het gevoel meer vervelend dan echt pijnlijk. Het is dus prima te doen ook als je een erg lage pijngrens hebt.

Allergisch voor henna? Maar ik wil wel een henna effect hebben, wat kan ik doen?

Als je allergisch bent voor henna, ben je vaak allergisch voor de PPD (kleurstof) wat in henna zit en niet voor de henna zelf. De PPD zit ook in normale soorten verf, dus als je een henna effect wil hebben, dan zou powderbrows een geschikte optie voor je zijn. Daarnaast blijft het 1,5-2 jaar zichtbaar, dus heb je er veel meer plezier mee dan van henna brows.

Plan een afspraak in

De magie ervaren van Bloss Brows? Of je kennis naar een hoger niveau tillen met de Brow & Business Academy?
Plan vandaag nog je behandeling of training in!

Zomerhofstraat 71, 3034RP Rotterdam

Bloss Brows

Academy

Beauty Business E-book

Over ons

Klantenservice

Algemene voorwaarden

Privacyverklaring

Contact

hello@blossbrows.nl

+31 06 34602560

Socials

Copyright © 2023 Bloss Brows.
Webdesign by Dynamix Studio